Tehnică militară ucraineană, blocată la o expoziție internațională de armament în Arabia Saudită

Data:

În timp ce ucrainenii se plâng că nu au suficient armament pentru a face față rușilor, vehicule blindate și sisteme anti dronă, numai bune de folosit în luptă, sunt blocate la o expoziție de armament din Arabia Saudită, fără a putea fi trimise deocamdată înapoi în Ucraina pentru a fi folosite împotriva armatei ruse.

Mașini blindate, tehnică militară de interceptare, autospeciale militare de care Ucraina ar avea mare nevoie în războiul pornit de Federația Rusă împotriva sa, sunt imobilizate la o expoziție internațională de armament deschisă la Ryad, în Arabia Saudită. Reprezentantul fabricantului ucrainean asistă la situație neputiincios.

Reprezentant al fabricantului, Maxim Potimikov: Asta e o întrebare pe care mi-o pune aproape toată lumea aici. Cei mai mulţi înţeleg că această expoziţie a fost pregătită din timp, cu şase luni înainte şi tot ceea ce vedeţi aici a sosit cu mai bine de o lună înainte şi nu am mai putut să trimitem echipamentele înapoi, aşa că totul a rămas aici.

Vedetele expoziției sunt blindatele Kozark 7 și Kozark 2 M, vehicule tactice și siteme anti-dronă.

Tehnica militară care i-ar ajuta pe soldații ucraineni să reziste mai bine atacurilor rușilor trebuie să aștepte finalul expoziției, înainte de a fi trimisă direct pe front.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.