Primăria Timișoara amenajează 60 de locuri de parcare în Zona Șagului

Data:

Societatea de Drumuri Municipale realizează o serie de reparații la carosabil și trotuare, dar amenajează și locuri de parcare în Zona Șagului.

Echipele de muncitori au finalizat în aceste zile săpăturile, au montat bordurile și au început turnarea stratului de fundație pentru construcția de 60 de locuri de parcare noi pe strada Ioachim Miloia, în apropiere de intersecția cu strada Gavril Musicescu.

Străzile pe care mai au loc intervenții sunt: Intrare Vega (carosabil, trotuar), Strada Eugen Cuteanu (carosabil și trotuar), Strada Martir Anton Florian (carosabil și trotuar), Strada Martir Ovidiu Munteanu (carosabil și trotuar), Strada Înfrățirii și Strada Virtuții (carosabil) și Strada Pop de Băsești (carosabil).

Potrivit reprezentanților municipalității, este în plan o intervenție majoră pe strada 1 Decembrie 1918, care va presupune decaparea și înlocuirea covorului asfaltic pe banda pe care circulă atât tramvaie, cât și autovehicule. Aceasta se va desfășura etapizat, de la Piața Nicolae Bălcescu până la Calea Stan Vidrighin. Pe perioada lucrărilor, accesul rutier va fi restricționat.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

The Carnival în Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara devine gazda unui eveniment care aduce laolaltă muzica anilor 1990 şi 2000, gastronomia şi divertismentul, în cadrul The Carnival, care se va desfăşura în perioada 20 - 22 mai.

Universitatea Politehnica Timișoara a inaugurat primul laborator 5G Nokia

În cadrul parteneriatului strategic dintre Nokia și UPT, început acum mai bine de 30 de ani, prioritățile au fost permanent sprijinirea învățământului și cercetării avansate în domeniul tehnic și o mai bună integrare între mediul academic și mediul de afaceri.