Ministrul rus de Externe și omologul său ucrainean se întâlnesc în Turcia

Data:

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a sosit miercuri seară în Turcia, unde urmează să se întâlnească cu omologul său ucrainean Dmitro Kuleba, fiind prima întrevedere diplomatică la acest nivel de când Rusia a invadat Ucraina, pe 24 februarie, a declarat un oficial turc pentru AFP.

Discuţiile programate pentru joi dimineaţă în Antalya (sud) fac parte din eforturile preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan de a avea un rol de mediere încă de la începutul crizei.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.