Pomelo din China retras de la vânzare

Data:

Un lot de pomelo din China a fost retras de la vânzare în urma depăşirii valorii admise de reziduuri de pesticide. Anunțul a fost făcut pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.


Produsul a fost fost comercializat în perioada 7 februarie – 5 martie în reţelele Profi şi Carrefour.
Persoanele care au cumpărat pomelo din acest lot sunt sfătuite să nu îl consume, ci să îl returneze în magazine până în data de 21 martie, urmând să primească în schimb contravaloarea produsului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat reintroducerea perioadei de efectuare a controalelor la frontiera internă de stat până la 11 noiembrie 2022.