Propaganda Kremlinului susține că Zelenski nu este la Kiev ci… la Brașov

Data:

Volodimir Zelenski ar fi fugit de războiul din Ucraina în România, mai exact la Brașov, susține agenția de presă rusească Ria Novosti.

Agenția a anunțat că președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu se află la Kiev, într-un buncăr, ci în Brașov și susține că are mai multe dovezi în acest sens.

„Este posibil ca avioanele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, a anunțat propaganda rusească.

Zvonul ar fi pornit după ce agenția de la Kremlin ar fi anunțat că trei avioane au aterizat pe aeroportul din Brașov, la ora 16:30. De asemenea, nu ar fi fost transmise informații despre ele. Cu atât mai mult, acestea ar fi fost însoțite de un elicopter al trupelor din Ucraina.

Ria Novosti îi citează pe cei din proiectul „War on Fake” care susțin că înregistrările lui Volodomir Zelinski din buncăr sunt editate și trucate.

”Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a părăsit Kievul, iar apelul pe care l-a înregistrat poate să fi fost editat, scrie canalul War on Fake Telegram. Locația probabilă a lui Zelensky este orașul românesc Brașov: utilizatorii site-ului Flightradar au atras atenția asupra unei aeronave neidentificate care a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei. Este posibil, scrie canalul, ca avioanele să-l transporte pe Zelensky și echipa sa.”, scrie Ria.ru.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Rusia a lansat bombe cu fosfor ca răspuns la victoria Ucrainei la Eurovision

Rusia a lansat bombe cu fosfor asupra combinatului siderurgic Azovstal din oraşul Mariupol, au anunţat duminică surse ucrainene, după victoria Ucrainei la Eurovision.

Ministerul rus de Externe: Rusia nu va folosi arme nucleare în Ucraina

Alexei Zaitsev, un purtător de cuvânt al Ministerului rus de Externe, a declarat reporterilor că Rusia nu va folosit armele nucleare în cadrul aşa-numitei ”operaţiuni militare speciale” în Ucraina, un risc pe care oficialii occidentali l-au discutat public în repetate rânduri.