Aeroportul din Sofia a fost evacuat din cauza unei alerte cu bombă

Data:

Aeroportul din Sofia a fost evacuat din cauza unei alerte cu bombă. Oamenii au fost evacuați.

Potrivit pasagerilor, zborurile au fost oprite, iar oamenii au fost evacuați.Potrivit unor informații neconfirmate, la bordul avionului se aflau dispozitive explozive.

Dispozitivul exploziv a fost găsit într-unul dintre bagaje. La fața locului se află geniști, precum și angajați Interpol.

Potrivit ultimelor informații, a fost efectuată o evacuare parțială din cauza prezenței unei substanțe suspecte în incinta Terminalului 2.

Au fost activate protocoale de securitate și unii pasageri au fost evacuați.

Inspecțiile ulterioare au relevat că substanța în cauză nu era periculoasă, iar aeroportul a continuat să funcționeze conform programului.

Aeroportul a emis un comunicat:

”O alarmă falsă a impus evacuarea parțială a Terminalului 2.

O substanță albă a fost descoperită într-una dintre toaletele de la Terminalul 2 de la Aeroportul Sofia, în această seară. Evacuarea parțială a pasagerilor a fost efectuată pentru asigurarea siguranței acestora. Substanța nu prezintă niciun pericol, cum s-a descoperit ulterior, iar pasagerii au fost lăsați să intre înapoi în clădire.

Zborurile se efectuează conform programului, nu există niciun motiv de îngrijorare.”

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.