Cum a fost sancționată benzinăria MOL de la care a pornit isteria prețurilor la carburanți

Data:

Stația MOL de la Beiuș, de unde a pornit întreaga isterie privind prețurile mari la combustibil, după ce a vândut carburant la prețul de 11 lei per litru, a fost amendată cu 35.000 de lei, a anunțat, joi, Dan Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Guvernului României.

În total, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a controlat peste 70 de stații de carburant din țară și a aplicat amenzi în valoare totală de 370.000 de lei, dintre care cea mai mare, de 100.000 de lei, a fost aplicată chiar la sediul central al unui furnizor care are pe teritoriul României 215 stații de carburant.

Odată cu amenda, a fost semnat și propus ordinul președintelui ANPC de încetare a practicilor concurențiale incorecte pentru acest furnizor.

Carburanții MOL cei mai scumpi din țară
Carburanţii companiei MOL România au ajuns cei mai scumpi din ţară, după ce, în decurs de 24 de ore, preţurile la benzinăriile firmei ori cele partenere au crescut de la 7,6 lei la 9, ori chiar şi la 11 lei, cum a fost, miercuri, cazul partenerului MOL din Beiuş, generând o adevărată psihoză naţională, dar şi majorări de preţuri la alte firme de profil scrie ebihoreanul.ro.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Proiect de 4 milioane de euro pentru un transport local ecologic la Sebeș

Mijloacele de transport achiziționate vor opera pe traseele care asigură transportul urban și legătura dintre centrul urban Sebeș și localitățile aparținătoare Răhău, Petrești și Lancrăm.

Președinta Ungariei și primarul din Alba Iulia au dezvelit statuia Principelui Transilvaniei, Bethlen Gábor

Ziua Unității Reformate este sărbătorită astăzi la Alba Iulia, printr-o serie de evenimente organizate în centrul istoric al orașului, în prezența președintelui Ungariei, Katalin Novák și a altor oficialități centrale și locale, dar și a mii de etnici maghiari.