fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALCum se conectează Huawei P50 Pro la televizor

Cum se conectează Huawei P50 Pro la televizor

Publicat în

spot_img
spot_img

Tehnologia modernă vă permite să efectuați diverse sarcini legate de smartphone-uri. Multe dintre ele simplifică procesul de comunicare cu dispozitivul și își extind semnificativ funcționalitatea. De exemplu, puteți conecta Huawei P50 Pro la un televizor. De ce aveți nevoie de o astfel de conexiune și cum să o configurați?

Care sunt beneficiile conectării Huawei P50 Pro la un televizor?

Huawei P50 Pro este un instrument multimedia complet integrat care nu are nevoie de sincronizare cu aparatele electrocasnice în timpul utilizării regulate. Multe smartphone-uri trebuie să fie conectate la televizor pentru a accesa următoarele funcții:

  • Vizionarea videoclipurilor pe marele ecran.
  • Ascultarea muzicii prin difuzoarele televizorului.
  • Joc pe ecranul televizorului.
  • Afișez ecranul unui smartphone pe un televizor.
  • Opțiuni de conectare prin cablu.

Modalitățile de conectare a Huawei P50 Pro la un televizor nu sunt atât de simple, deoarece depind de utilizarea cablurilor, dar, în același timp, astfel de opțiuni nu necesită echipamente TV complexe.

Cu HDMI

Prin USB

Dacă totul este făcut corect, atunci ecranul de pornire al Huawei P50 Pro va fi afișat pe televizor. Acest lucru vă permite să utilizați smartphone-ul, deoarece acțiunile dvs. vor fi afișate pe ecranul televizorului.

Control TV wireless:

Utilizatorii Huawei P50 Pro pot adăuga multe la această listă de opțiuni pentru ei înșiși. Dar adevărul este că conectarea telefonului la televizor este o caracteristică dezvoltată de dezvoltatorii Huawei P50 Pro.

Opțiuni wireless:

Configurarea conexiunilor între dispozitive fără fire este cea mai simplă și cea mai populară. Dar pentru a conecta Huawei P50 Pro la un televizor wireless, acesta din urmă trebuie să accepte tehnologia Smart TV. În caz contrar, veți putea conecta dispozitive doar folosind un cablu.

Prin Wi-Fi direct:

Wi-Fi Direct este o caracteristică acceptată de multe televizoare inteligente. Vă permite să afișați imaginea de pe ecranul Huawei P50 Pro pe un televizor. Pentru a configura această conexiune, trebuie să:

Activați Wi-Fi Direct în setările de rețea din setările televizorului. Pe smartphone, deschideți setările și accesați secțiunea Wi-Fi. Faceți clic pe butonul cu trei puncte pe el și selectați Wi-Fi Direct. Selectați receptorul TV din meniul dispozitivelor disponibile.

Prin miracast:

Miracast este o altă tehnologie wireless cu mai multe caracteristici decât Wi-Fi Direct. De exemplu, puteți afișa un singur fișier și toate acțiunile efectuate în meniul telefonului pe ecranul televizorului. Pentru a configura această conexiune, trebuie să:

Deschideți Miracast în setările TV:

Pe telefonul dvs., accesați ecranul Setări Mirroring sau Wireless Display (numele categoriei poate varia în funcție de firmware). Selectați televizorul dvs. dintre dispozitivele disponibile. Apoi imaginea de pe ecranul smartphone-ului va fi transmisă la televizor. Orice acțiune a utilizatorului, inclusiv prezentarea jocurilor sau aplicațiilor individuale, va fi afișată pe ecranul principal.

Redactia

Articole recente

Primăria Arad anunță prima acțiune de dezinsecţie din acest an

Primăria Municipiului Arad anunță cetățenii orașului că joi, 4 aprilie și vineri, 5 aprilie 2024 se vor desfășura activităţi de dezinsecţie pe domeniul public și privat al municipalității.

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Spitalul din Rupea va fi modernizat, după 50 de ani de la construcție

Valoarea investiției este de 101.872.000 lei, iar durata de realizare a obiectivului este estimată la 28 de luni

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Mai multe articole de același fel

Perioada fără sancţiuni pentru contribuabilii care nu utilizează sistemul e-Factura, extinsă până la 31 mai

De la implementarea sistemului RO e-Factura, Ministerul Finanţelor a avut numeroase discuţii şi întâlniri cu reprezentanţii mediului de afaceri pentru îmbunătăţirea platformei, iar prelungirea perioadei permite persoanelor impozabile să îşi continue adaptarea procedurilor/sistemelor la noile cerinţe, pentru a evita sancţiunile.

Conferinţă dedicată provocărilor digitale în jurnalismul contemporan, cu ocazia aniversării a 135 de ani de existenţă a Agenției Naționale de Presă AGERPRES

La mulți ani, AGERPRES!!! În 27 martie 2024 se împlinesc 135 de ani de la înfiinţarea primei agenţii de presă "românească, naţională şi autonomă", având titulatura de Agenţia Telegrafică a României sau Agenţia Română - "Agence Telegraphique de Roumanie" - "Roumagence".