Începerea proiectului ”BAIA MARE CURATĂ”

Data:

Primăria Municipiului Baia Mare demarează activitățile de salubrizare specifice după sezonul rece, respectiv curățenia de primăvară, în perioada 12 martie – 15 mai 2022, în cadrul proiectului ”BAIA MARE CURATĂ”.

În acest sens, sâmbătă, 12 martie 2022, vor fi efectuate lucrări de răzuire, măturat manual și mecanizat, spălat cu presiune manual și mecanizat pe Bd. București, respectiv pe Bd. Unirii.

Duminică, 13 martie 2022, operațiuni similare vor fi derulate pe Bd. Traian, respectiv pe Bd. Republicii (porțiunea cuprinsă între intersecția cu strada Vasile Alecsandri până la intersecția cu Bd. Independenței).

Cetățenii municipiului Baia Mare sunt rugaţi să aibă înțelegere și să scuze deranjul care se va crea pe o perioadă limitată de timp în zonele de parcare situate pe bulevardele menționate.

„Vă rugăm, stimați cetățeni, să veniți în sprijinul nostru și să aveți bunăvoința să eliberați locurile de parcare indicate de către Poliția Locală pe aceste artere de circulație pentru o eficientă curățare a orașului nostru”, se arată în anunţul Primăriei Baia Mare.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă „Centrul Artistic Baia Mare”

Consiliul Județean Maramureș, anunță lansarea paginii web a Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare», care va avea loc miercuri, 18 mai 2022, cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Muzeelor.

Comerţul ilicit, în vizorul poliţiştilor maramureşeni. 19 infracțiuni de contrafacere de mărfuri la Tânjaua Hotenarilor şi la Târgul auto

Cu ocazia evenimentului Tânjaua Hotenarilor, organizat anual în zona Ocna Șugatag, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, au organizat o acţiune pe linia prevenirii, descoperirii şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul contrafacerii de mărfuri și pentru protejarea populației împotriva unor acte de comerț ilicit.

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei