Casă în flăcări în Totoi. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale

Data:

O casă de locuit din satul Totoi, comuna Sântimbru, a fost duminică, cuprinsă de flăcări.

Pentru localizarea și stingerea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Alba Iulia, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, și un echipaj de prim ajutor.

Potrivit ISU Alba, la ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării incendiul se manifesta cu ardere generalizată, la nivelul unei anexe și cu flacăra violentă la nivelul acoperișului locuinţei, cu posibilitatea de propagare la vecinătăți.

Potrivit aceleași surse, datorită intervenției prompte și profesioniste, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite de către pompierii militari.

Două persoane, au suferit un atac de panică, fiind asistate medical de către echipajul SMURD.

Incendiul a distrus o bucătărie de vară pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă a incendiului, a fost stabilit de pompieri, ca fiind un scurtcircuit electric.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc.