Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile la Limba, acroșând o țeavă de gaz

Data:

Un accident rutier, a avut loc duminică, în localitatea Limba, din comuna Ciugud.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă, acroșând o țeavă de distribuție a gazului metan.

La fața locului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului de pompieri Alba Iulia, pentru acordare prim ajutor și asigurare măsuri PSI, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor.

În urma accidentului, a rezultat o victimă, care la ajungerea forțelor de intervenție, era conștientă și neîncarcerată.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

”Zilele muzicale Carl Filtsch” vineri și sâmbătă, la Sebeș

Municipiul Sebeș, prin Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, organizează vineri și sâmbătă un eveniment omagial dedicat memoriei muzicianului Carl Filtsch (1830-1845), născut la Sebeș și considerat unul dintre cei mai mari pianiști ai secolului al XIX-lea și cel mai strălucit discipol al marilor compozitori Frédéric Chopin și Franz Liszt.

Meteorologii anunță cod roșu pentru județul Arad

În această zi și până mâine dimineață specialiștii meteo anunță cod portocaliu și roșu de ploi, vânt și grindină la Arad, în intervalul 25.05.2022 ora 12:00 – 26.05.2022 ora 10:00.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de mașină, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie, cu un traumatism la cap, după ce a fost lovit de o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare

Printre condițiile impuse de către Ministerul Energiei companiei care va achiziționa termocentrala se află și obligativitatea realizării unei noi capacități energetice de 800 Mwh în bandă pe gaz metan și energie regenerabilă până la finele anului 2026.