Un sibian a descoperit în curtea casei sale o grenadă din Al Doilea Război Mondial

Data:

Un sibian a descoperit, sâmbătă, în curtea casei sale, o grenadă din Al Doilea Război Mondial, a informat ISU Sibiu.

“În această după amiază (sâmbătă-n.r.) echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a intervenit în municipiul Sibiu, pe str. General Nicolae Ioniţă Dăscălescu pentru asanarea unei grenade ofensive din cel de-Al Doilea Război Mondial, ce a fost descoperită de un cetăţean care efectua lucrări de amenajare în curtea gospodăriei”, a precizat sursa citată.

Conform acesteia, s-a procedat la cercetarea, identificarea şi ridicarea elementului de muniţie în vederea transportării, depozitării şi distrugerii ulterioare.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.