Două mașini s-au făcut praf în Sibiu: un mort și trei răniți

Data:

O persoană a murit și trei au fost rănite, luni, în urma unui accident care a avut loc pe DN 14, în zona localității Slimnic, din județul Sibiu, ca urmare a unui impact între două mașini.

ISU Sibiu a intervenit la ieșirea din Șura Mare spre Slimnic cu două echipaje SMURD, un echipaj descarcerare, alături de un echipaj SAJ la un accident rutier produs între două mașini.

„Din primele date, sunt implicate patru persoane, dintre care una decedată”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

La ora transmiterii știrii, traficul rutier este complet blocat.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.