Elon Musk l-a provocat pe Vladimir Putin la o luptă directă, unu la unu

Data:

Războiul din Ucraina se apropie de frontiera ţărilor NATO. Rusia a atacat ieri o bază militară aflată la câteva zeci de kilometri de graniţa Poloniei. 35 de oameni au murit, dar ruşii pretind că au eliminat 180 de aşa-zişi “mercenari străini”, afirmaţie dezminţită categoric de ucraineni.

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, a venit cu o propunere directă pentru Vladimir Putin. Acesta i-a propus preşedintelului Rusiei o luptă directă cu el, miza fiind Ucraina. Dacă Musk reuşeşte să-l învingă pe Putin într-un duel unu la unu, atunci Rusia se retrage din Ucraina.

“Îl provoc pe Vladimir Putin. În artele marţiale. Pariul este Ucraina”, a fost mesajul postat de Elon Musk pe contul său de Twitter. Pentru a fi sigur că mesajul său este luat în serios şi că ajunge unde trebuie, Musk a dat tag instituţiei prezidenţiale din Rusia. “Sunteţi de acord cu această luptă? @KremlinRussia_E“, a fost completarea lui Musk.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Festivalul Filmului Francez va avea loc între 1 şi 12 iunie, în mai multe orașe transilvănene

Festivalul Filmului Francez, ediţia a 26-a, are loc între 1 şi 12 iunie 2022, la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Brăila, Braşov, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Proiecţiile vor avea loc în cinematografe şi în aer liber.