Umor de criză la Muzeul Brukenthal din Sibiu

Data:

Muzeul Naţional Brukenthal îi îndeamnă pe vizitatori să admire tablourile în ulei, ilustrând mesajul de pe pagina de socializare cu o caricatură a lui Costel Pătrăşcan, cu un bărbat care merge cu căruciorul de la mall, într-o galerie de artă, transmite Agerpres.

„De sezon! Duminică frumoasă! Vă aşteptăm să vă bucuraţi de o mulţime de lucrări realizate in ulei în Muzeul Naţional Brukenthal! Bucurie, raţiune şi pace!”, este mesajul publicat pe pagina de Facebook al Muzeului Naţional Brukenthal.

Mesajul vine pe fondul goanei după ulei alimentar din ultimele zile, când în unele magazine clienții au cumpărat cu dubele, după cum a spus ministrul Agriculturii.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Hoț prins după ce a furat bunuri de 2.500 lei dintr-o casă aflată în construcție din Sibiu

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, domiciliat în județul Vâlcea, a fost reținut luni de către polițiștii Biroului Investigații Criminale Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Omul a intrat într-o casă aflată în construcție din Sibiu și a sustras bunuri de 2.500 lei.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.