Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, în vârstă de 43 de ani, aflat în misiune în Kosovo, a decedat

Data:

Plutonierul-adjutant Gabi-Victor Roman, în vârstă de 43 de ani, aflat în misiune în Kosovo, a decedat, luni, din cauza unor afecţiuni medicale, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Sursa citată precizează că, luni dimineaţa, subofiţerul a acuzat stări de rău, însoţite de ameţeli, fiind internat de urgenţă într-un spital din Priştina. Cu toate eforturile echipei de medici, subofiţerul a decedat în seara aceleiaşi zile, cauza decesului fiind o embolie pulmonară acută, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de MApN.

Plutonierul adjutant Gabi-Victor Roman se afla în teatrul de operaţii Kosovo, din iulie 2021, într-o misiune în cadrul KFOR, pe care urma să o finalizeze în luna aprilie.

Militarul era angajat în MApN din anul 2000, fiind veteran al teatrelor de operaţii din Irak şi Afganistan. Era căsătorit şi avea un copil.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale transmite condoleanţe familiei îndoliate.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro