fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDAccident mortal în Bistrița. Un bărbat a fost spulberat de un tren

Accident mortal în Bistrița. Un bărbat a fost spulberat de un tren

Publicat în

spot_img
spot_img

Un bărbat de 59 de ani din comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa joi dimineaţa după ce a fost lovit de un tren regio, circulaţia feroviară fiind blocată în zonă timp de aproape o oră, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Incidentul s-a produs între staţiile CFR Salva şi Năsăud.

„În această dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva au fost semnalaţi despre producerea unui accident feroviar. Pe raza localităţii Salva, între staţiile Năsăud şi Salva, un tren Regio 4701, ce se deplasa pe relaţia Ilva Mică înspre Beclean, a surprins şi accidentat o persoană. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Salva, care, în urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat că a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Circulaţia feroviară a fost blocată pentru aproximativ o oră.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus o expertiză medico-legală a cadavrului bărbatului.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Salvamontiștii bistrițeni avertizează că sfârşitul de săptămână va aduce ninsori consistente la peste 1.000 metri altitudine

Ţinând cont de prognoza meteo, salvamontiştii bistriţeni le recomandă celor care doresc să urce pe munte să ţină cont de avertizările de vreme nefavorabilă şi să nu se hazardeze pe trasee dificile, să fie echipaţi corespunzător şi, în cazul în care consideră că au anumite probleme sau au pierdut marcajul traseului, să ceară intervenţia salvatorilor montani în timp optim.