Accident mortal în Bistrița. Un bărbat a fost spulberat de un tren

Data:

Un bărbat de 59 de ani din comuna Salva, judeţul Bistriţa-Năsăud, şi-a pierdut viaţa joi dimineaţa după ce a fost lovit de un tren regio, circulaţia feroviară fiind blocată în zonă timp de aproape o oră, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Incidentul s-a produs între staţiile CFR Salva şi Năsăud.

“În această dimineaţă, poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Salva au fost semnalaţi despre producerea unui accident feroviar. Pe raza localităţii Salva, între staţiile Năsăud şi Salva, un tren Regio 4701, ce se deplasa pe relaţia Ilva Mică înspre Beclean, a surprins şi accidentat o persoană. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat un bărbat, de 59 de ani, din Salva, care, în urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat că a decedat. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Circulaţia feroviară a fost blocată pentru aproximativ o oră.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi s-a dispus o expertiză medico-legală a cadavrului bărbatului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

„Pictură pentru pace” – un proiect al cercului de pictură al Palatului Copiilor, inspirat de războiul din Ucraina

Peste 60 de copii de la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Bistriţa au realizat o expoziţie inspirată de războiul din Ucraina, având ca temă centrală pacea, iar lucrările au fost expuse la o galerie de artă din centrul istoric al municipiului.

Accident deosebit de grav în Reteag, județul Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).