Volei Alba Blaj luptă pentru cucerireaCupei României

Data:

Volei Alba Blaj, va juca disputa sâmbătă, cu începere de la 15.00, semifinala contând pentru Final Four -ul Cupei României la volei feminin, adversară echipei din “Mica Romă” fiind CSO Voluntari.

Dacă va câștiga Volei Alba Blaj, va întâlni duminică, ora 19.00, în finala mare a Cupei României, câștigătoarea din duelul dintre CSM Târgoviște și Rapid București.

Partidele se vor disputa în Sala Sporturilor din Mioveni.

Volei Alba Blaj este deținătoarea trofeului, pe care l-a cucerit de trei ori în 2017, 2019 și 2021.

În campionat, Volei Alba Blaj a încheiat prima fază a Diviziei A1 pe primul loc, cu 60 de puncte, cu un avans de patru puncte față de CSM Târgoviște, a doua clasată.

În prima etapă a play-off-ului pentru câștigarea unui nou titlu de campioană a României la volei, blăjencele au câștigat pe teren propriu, scor 3-0, disputa cu CS Medgidia (25-16, 25-16, 25-19).

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.