fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI CARAȘ-SEVERINMedic de familie din Reșița cercetat pentru vaccinări fictive împotriva COVID-19

Medic de familie din Reșița cercetat pentru vaccinări fictive împotriva COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Un medic de familie din municipiul Reşiţa este cercetat după ce ar fi făcut vaccinări fictive împotriva COVID-19, fiind suspectat de înşelăciune şi fals informatic. Trei percheziţii domiciliare au fost făcute de poliţişti în acest caz.

„În cursul zilei de ieri, 17 martie, poliţişti de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Caraş-Severin, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Reşiţa, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări pentru înşelăciune şi fals informatic”, transmite IPJ Caraş-Severin, într-un comunicat de presă. 

În urma percheziţiilor au fost ridicate documente şi înscrisuri de interes în cauză. 

„Din cercetări a rezultat faptul că în perioada august-octombrie 2021, un medic de familie din municipiul Reşiţa ar fi administrat fictiv, la un cabinet medical individual, doze de vaccin împotriva virusului SarS-CoV-2, mai multor persoane”, se mai arată în comunicat. 

De asemenea, medicul ar fi operat înregistrări fictive în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări, prin care ar fi atestat în mod nereal vaccinarea persoanelor, inducând astfel în eroare Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin prin decontarea ilegală de la bugetul de stat a sumelor aferente acestor vaccinări, mai transmite IPJ Caraş-Severin.

Articole recente

Pilotul unui planor a murit, după ce aeronava s-a prăbușit

Tragedie în apropierea Aerodromului Ineu, din județul Bihor.

Un cățel care a căzut 200 de metri într-o prăpastie din Bucegi, recuperat de către salvamontişti

La finalul unei acţiuni care a durat aproape trei ore, salvamontiştii au scos câinele şi l-au predat stăpânilor.

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Mai multe articole de același fel

Secția de pediatrie a Spitalului din Caransebeș, renovată de jandarmi

Lipsa investițiilor a făcut ca saloanele secției de pediatrie a Spitalului din Caransebeș să se degradeze în timp. Din fericire, Asociația Сuib de Vise a pus bazele unui proiect menit să renoveze locul, iar jandarmii au sărit în ajutor.

Străzi inundate la Reşiţa, după o ploaie torenţială

În cursul zilei de astăzi, la staţia hidrometrică Terova, în oraşul Reşiţa, s-au fost înregistrat precipitaţii cumulate de 70 l/mp din care 48 l/mp timp de 20 minute, în intervalul orar 15-15:20