Au început lucrările la noua bază sportivă din Aiud: Mai multe terenuri de sport, vestiare și parcare

Data:

Administrația locală din municipiul Aiud, a anunțat printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că au fost demarate lucrările pentru construirea noi baze sportive din municipiu.

Valoarea estimată investiției este de 5.633.960,17 lei, fără TVA.

La finalul lucrărilor, baza sportivă va avea beneficia de mai multe terenuri de sport (fotbal, minifotbal, handbal, baschet, tenis), vestiare și o parcare.

„Au început lucrările la noua bază sportivă din municipiul Aiud

Vă reamintim că în municipiul Aiud va fi construită o nouă bază sportivă modernă. Finanțată prin Compania Națională de Investiții, baza sportivă de tip 1 va fi situată pe strada Tudor Vladimirescu, zona din spatele fabricii Galway, iar funcțiunile acesteia sunt:

  • Teren sportiv de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF – dimensiuni 105 m X 68 m, cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori;
  • Teren sportiv mic ce va fi tușat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis și va avea dimensiunea de 20 X 40 m;
  • Clădire vestiare și administrativă;
  • Parcare autovehicule și autocare;

Valoarea estimată investiției este de 5.633.960,17 RON fără TVA”, a fost mesajul postat pe pagina de socializare, de către reprezentanții Primăriei Aiud.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.