Două familii din Bușteni au rămas pe drumuri după ce casa le-a fost distrusă în incendiu

Data:

O vilă a luat foc, ieri, în staţiunea Buşteni, iar flăcările riscau să se extindă şi la casele din jur, aflate foarte aproape unele de altele. Cele două familii care locuiau în imobil au fugit doar cu ce aveau pe ele, fără să-şi mai poată recupera bunurile. Pompierii au reuşit să stingă rapid focul, însă casa a fost distrusă de flăcări şi apă.

Incendiul a fost lichidat înainte să se extindă la vecinătăţii, însă focul a degajat o mare cantitate de fum. Reprezentanții ISU Prahova au deschis o anchetă pentru aflarea cauzei incendiului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.