Depozit de material lemnos, cuprins de flăcări în Teiuș

Data:

Un depozit de material lemnos, a fost cuprins de flăcări, duminică dimineața.

Pentru localizarea si lichidarea incendiului, au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Aiud în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenta Teiuș cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD B2.

Potrivit ISU Alba, incendiul se manifesta pe o o suprafață de aprox.150 mp la una din anexe depozitului.

Pompierii ajunși la fața locului au reușit localizarea incendiului, nu mai există pericol de propagare.

În urma incendiului, a fost afectat acoperișul camerei centralei termice pe aprox. 60 mp, un atelier cu gater de 70mp, și o încăpere care avea destinația de vestiar pe aprox. 20mp.

Pompierii au stabilit cauza incendiului, ca fiind scântei de la coșul de fum, neizolat corespunzător față de materiale combustibile.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.