Un militar a fost atacat în post de un bărbat mascat care i-a furat arma și muniția

Data:

Un incident deosebit de grav s-a produs sâmbătă seară într-o unitate militară din Mamaia Sat, judeţul Constanţa.

Santinelă aflată în post a fost atacată de către un individ mascat și înarmat cu un cuțit, care a reușit să-i fure militarului arma, precum și încărcătorul în care se aflau 30 de cartușe de război.

Individul a sărit apoi gardul unității militare și s-a făcut nevăzut în noapte. Imediat după incident întreg județul Constanța a fost blocat de către polițiști și luptători ai unității antiteroriste a jandarmeriei.

Toate mașinile aflate în trafic la acea oră au fost verificate amănunțit în căutarea fugarului.

Un apel la 112, puțin după ora 20, a pus în alertă toate echipajele de poliție din județ precum și unităţile de luptă antiteroristă ale jandarmeriei. Toate ieșirile din județ au fost blocate iar toate căile de acces către unitatea militară unde s-a petrecut incidentul, precum și spre localitățile învecinate stațiunii Mamaia, au fost împânzite de polițiști și luptători antitero.

Speriați, șoferii aflați în trafic nu știau motivul pentru care sunt opriți și verificați în aproape toate intersecțiile.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Meteorologii anunță cod roșu pentru județul Arad

În această zi și până mâine dimineață specialiștii meteo anunță cod portocaliu și roșu de ploi, vânt și grindină la Arad, în intervalul 25.05.2022 ora 12:00 – 26.05.2022 ora 10:00.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de mașină, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie, cu un traumatism la cap, după ce a fost lovit de o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare

Printre condițiile impuse de către Ministerul Energiei companiei care va achiziționa termocentrala se află și obligativitatea realizării unei noi capacități energetice de 800 Mwh în bandă pe gaz metan și energie regenerabilă până la finele anului 2026.