Tragedie aviatică în China. Un Boeing 737 cu 133 de oameni la bord s-a prăbușit

Data:

Un avion Boeing 737, operat de China Eastern Airlines, s-a prăbușit în regiunea Guangxi, provocând o explozie în urma impactului cu solul.

Știrea este în curs de actualizare!

Potrivit corespondentului New York Times în Hong Kong, Austin Ramzy, informația a fost anunțată de agențiile oficiale de presă din China.

Potrivit New York Times, care citează oficiali locali din China, flăcările și fumul au putut fi văzute ridicându-se de pe versantul unui deal.

”În prezent, o echipă de salvare se apropie (de locul accidentului). Situația cu victimele rămâne neclară” – se arată într-o știre a televiziunii chineze.

Accidentul ar putea fi unul dintre cele mai grave dezastre aeriene din China produs în ultimii ani.

În ultimele decenii, această țară a înregistrat un record de zbor ”relativ sigur”, datorită unei flote tinere de avioane și controalelor aeriene mai stricte.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Festivalul Filmului Francez va avea loc între 1 şi 12 iunie, în mai multe orașe transilvănene

Festivalul Filmului Francez, ediţia a 26-a, are loc între 1 şi 12 iunie 2022, la Bucureşti şi în alte 10 oraşe din ţară - Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Brăila, Braşov, Constanţa, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Proiecţiile vor avea loc în cinematografe şi în aer liber.

Doliu în mediu academic arădean: Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, a decedat

Prof.univ.dr. Cristian Haiduc, decanul Facultăţii de Ştiinţe Economice, Informatică şi Inginerie, din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, s-a stins pe data de 11 mai, la vârsta de 59 de ani, în urma unei boli incurabile.