Incendiu în Baia Mare. 12 persoane au fost evacuate

Data:

Un număr de 13 persoane au fost evacuate, în noaptea de luni spre marţi, dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Baia Mare din cauza unui incendiu produs într-un apartament, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Oana Alexa Gonczi.

“În urma incendiului două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, dintre care una în vârstă de 80 de ani, aflată în stare de agitaţie. (…) Incendiul a fost localizat şi s-au înregistrat doar pagube materiale”, a spus Oana Alexa Gonczi.

La incendiu au intervenit Detaşamentul Baia Mare cu 4 echipaje şi un echipaj TIM SMURD.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Bărbat din Cavnic prins de polițiști după ce a furat băuturi alcoolice

Polițiștii din Cavnic au identificat persoana bănuită de comiterea a două fapte de de furt calificat și distrugere, cauzând persoanelor vătămate un prejudiciu de peste 10.000 de lei

Premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare

e Ortopedie și Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastia de genunchi cu proteze totale. După 30 de ani de experiențe și rezultate remarcabile ale programului de artroplastie de șold, prin demararea programului de artroplastie de genunchi cu proteze totale se mărește gama de servicii medicale pe care Spitalul Județean de Urgență le oferă pacienților.