Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a primit titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”

Data:

Custodele Coroanei, Majestatea Sa Margareta, a primit, miercuri, titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”, la cea de-a unsprezecea ediţie a Galei Forbes Woman.

Titlul a fost acordat în afara concursului, informează Casa Regală, într-o postare pe Facebook.

Cu această ocazie, Majestatea Sa Margareta a transmis un mesaj participanţilor la gală.

Organizată de revista Forbes România, Gala Forbes Woman încurajează personalităţile feminine cele mai valoroase din diverse domenii, pentru a servi drept model în întreaga societate românească. Gala le sărbătoreşte şi premiază pe cele mai puternice şi mai influente femei din România, fie că ele activează în business, politică, filantropie, relaţii publice, educaţie sau sport.

Majestatea Sa Margareta a fost distinsă cu titlul de “cea mai influentă femeie din România” de către Forbes România în anii 2016, 2017, 2018 şi 2019. În anul 2014, Custodele Coroanei s-a situat pe primul loc în Topul celor 50 cele mai influente femei din România, iar în anii 2020 şi 2021, Majestatea Sa a fost distinsă, în afara concursului, cu titlul de “cea mai importantă personalitate feminină din România”.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro