Cinematograful Cineplexx din Shopping City Târgu Mureș, bucuria micuților refugiați ucraineni

Data:

Cinematograful Cineplexx și Shopping City Târgu Mureș se alătură demersului autorităților din Târgu-Mureș de a oferi suport familiilor de refugiați din Ucraina, cu o vizionare dedicată la cinema. Astfel, joi după-amiază, 23 martie, primul grup de copii și tineri sportivi a fost întâmpinat de către echipa din cinematograf cu popcorn cald și o super animație dublată în limba ucraineană.

Oficialii orașului, împreună cu reprezentanții Clubulului Partizan de polo au reușit să organizeze deplasarea până la cinematograful din Shopping City Târgu-Mureș a 50 de copii refugiați, unii mai mari, alții mai mici, majoritatea sportivi dedicați. Aici întregul grup a avut parte de o primire călduroasă cu popcorn delicios și un film super distractiv în limba lor maternă.

„Pentru noi a fost o onoare să le putem oferi acestor copii – brusc scoși din mediul lor natural -câteva clipe de normalitate, în contextul în care știm cât de greu trebuie să le fie să se adapteze. De cum am primit propunerea, ne-am grăbit să facem toate demersurile să îi putem acomoda pe copii. Trăim vremuri extreme și nu putem rămâne impasibili la dezastrul ce se întâmplă lângă noi, iar cei mici chiar nu ar trebui să îl resimtă”, declară Mădălina Panțucu, Marketing Manager, Cineplexx.

Multiplexul Cineplexx, situat în Shopping City Târgu-Mureș, este cea de-a cincea locație a lanțului de cinematografe austriac și cel mai nou cinematograf din oraș, deschis în septembrie 2020. Companie austriaca de traditie, Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde acesta deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Fondurile strânse la Tombola Festivalului “Maris Fest” vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor

Fondurile strânse la Tombola Festivalului "Maris Fest" care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 19-21 august, vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor din România, de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgovişte, patronat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sf. Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir".