Acțiune de colectare a deșeurilor în comuna Batoș

Data:

Primăria Comunei Batoș, organizează o acțiune de colectare a deșeurilor voluminoase (mobilier, obiecte de uz casnic și sanitar, saltele,etc.), electrocasnice sau alte deșeuri care nu pot fi preluate de către serviciul de salubritate. Potrivit reprezentanților primăriei Batoș, programul acțiuni este următorul:

– Luni. 28.03.2022, începând cu ora 9 satele Goreni și Dedrad

– Marți 29.03.2022, începând cu ora 9.00 satele Uila și Batoș

„Pentru o mai bună derulare a acțiunii, cetățenii comunei sunt rugați să anunțe dacă au în gospodărie astfel de deșeuri”, afirmă reprezentanții Primăriei Batoș

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Două concursuri de scrabble, în această săptămână, la Brașov

Federația Română de Scrabble (FRSc), în colaborare cu C.S. Atlantis Brașov, organizează, în perioada 11 – 15 mai 2022, Campionatul Național de Scrabble Perechi și Campionatul Național Individual de Scrabble (CNIS) 2022, etapa I. Concursurile se vor desfășura la Complex hotelier Monterai, str. Poiana Soarelui nr. 2 din Poiana Brașov.

Aeroportul Braşov-Ghimbav va fi primul independent energetic din România

Aeroportul Braşov-Ghimbav va fi primul independent energetic din România, un deschizător de drumuri şi un exemplu în ce priveşte soluţiile pentru marea provocare cu care se confruntă, în prezent, aeroporturile regionale din UE şi anume aceea de a deveni mai "verzi", contribuind, totodată, la dezvoltarea zonei centrale a ţării, este una dintre concluziile conferinţei Smart Airport Cities, organizată, luni, la Ghimbav.