fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALAtac cu rachete în Arabia Saudită, în apropierea circuitului de Formula 1

Atac cu rachete în Arabia Saudită, în apropierea circuitului de Formula 1

Publicat în

spot_img
spot_img

O explozie puternică a avut loc vineri la Jeddah, în Arabia Saudită, la o rafinărie de petrol aflată în apropierea circuitului de Formula 1.

Președintele F1, Stefano Domenicali, a anunțat că Marele Premiu al Arabiei Saudite va continua conform planului.

Potrivit Sky Sports, Domenicali a transmis că autoritățile de la Jeddah au oferit garanții de securitate.

“Ne simțim în siguranță aici. Programul din weekend rămâne așa cum a fost anunțat. Securitatea piloților și a fanilor reprezintă o prioritate pentru noi”, a spus Stefano Domenicali.

Charles Leclerc (Ferrari) a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere, urmat de Max Verstappen (Red Bull) și Carlos Sainz (Ferrari).

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism cere soluţii imediate în faţa blocajelor de la ieşirea din ţară

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România sesizează situaţia alarmantă de la frontierele, unde turiştii şi călătorii se confruntă cu cozi de ore în şir, blocându-se în drumul lor spre destinaţii de vacanţă dar şi la revenirea în ţară, considerând că este inacceptabil ca în România anului 2023 să se perpetueze astfel de probleme.

Premiu pentru Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” Galați

Teatrul de Păpuși „Prichindel” mai adaugă un premiu la palmares – Premiul pentru muzica din spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care a fost compusă de Cári Tibor, obținut la ediția cu numărul 29 a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” Galați.