De ce ar fi fost internat Traian Băsescu într-un spital din Bruxelles

Data:

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, europarlamentar în prezent, a ajuns la spital. Băsescu s-ar fi simțit rău zilele trecute, după decizia Înaltei Curți prin care a fost declarat colaborator al Securităţii sub numele conspirativ Petrov, și potrivit unor surse, ar fi fost internat în Bruxelles.

Traian Băsescu, potrivit surselor Observator, ar fi internat şi acum la un Spital din Capitala Belgiei cu diagnosticul de hiponatremie. O afecţiune la inimă, rinichi sau ficat ce poate cauza acumularea excesivă de fluide în organism.

Ce știm până la această oră este că miercuri Traian Băsescu a fost la Parlamentul European și spre seară i s-a făcut rău, chiar după decizia Curţii Supreme că Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea şi a fost imediat internat. A doua zi nu a fost văzut la Parlament, nu a fost înregistrat în sistem și nici la vot la comisiile parlamentare. 

Unele voci susţin că Traian Băsescu ar fi suspect şi de un AVC

Surse apropiate familiei spun că starea de sănătate a fostului președinte acum este una stabilă.  E important de spus că, în trecut, Traian Băsescu a mai fost internat la spitale din străinătate, chiar în capitala Franței, acolo unde i s-a făcut un transplant de aortă, după cum declara la vremea respectivă chiar el. 

Miercuri, ICCJ a decis că fostul șef al statului a fost colaborator al Securității și de a doua zi nu a mai beneficiat de Serviciul de Protecție și Pază. 

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro