Doi arădeni au murit după ce au intrat cu maşina într-un copac

Data:

Două persoane au murit, sâmbătă după-amiază, după ce au intrat cu maşina într-un copac de pe marginea DN 69, în judeţul Arad, iar autoturismul a luat foc.

Accidentul s-a produs între municipiul Arad şi localitatea Şagu, iar şoferii aflaţi în trecere au relatat la 112 că autoturismul a luat foc.

“La sosirea echipajelor de intervenţie, autoturismul ardea, ulterior fiind găsite două victime, un bărbat şi o femeie”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează, de asemenea, că autoturismul a părăsit carosabilul, lovind un copac, iar în urma impactului a luat foc, rezultând două persoane decedate. Conform sursei citate, traficul rutier a fost oprit pentru intervenţia la locul producerii accidentului.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Primăria Arad a început o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale

Primăria Arad a început, marţi, o operaţiune de demolare a peste 80 de balcoane de la apartamentele a cinci blocuri sociale, construite începând cu 2008 de municipalitate, din cauza riscului mare de prăbuşire, acestea fiind construite din lemn, care însă a putrezit.

Percheziții de amploare DIICOT-IGPR în trei județe: Rețea coordonată de un cunoscut interlop arădean, anihilată

Una din cele mai ample rețele de distribuție de droguri, la nivel național, coordonată de un cunoscut interlop arădean, cu ramificații în mai multe județe din țară, anihilată de polițiștii din cadrul IGPR - D.C.C.O. - Serviciul Antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală.

Vizita ambasadorului Italiei la fabrica de la Chișineu Criș, în județul Arad

Maschio Gaspardo România, cel mai mare producător de utilaje agricole din România, estimează o cifră de afaceri de 70 de milioane de euro în 2022, datorită dezvoltării capacității de producție, a arătat Mirco Maschio, președintele Grupului Maschio Gaspardo, în discuțiile avute joi, 28 aprilie, la fabrica de la Chișineu-Criș (Arad), cu Excelența Sa Alfredo Durante Mangoni, Ambasadorul Italiei în România.