Raliul Maramureșului 2022, noi probe speciale și multă adrenalină

Data:

În perioada 8-10 aprilie, județul Maramureș va fi gazda celei de-a II-a ediții a evenimentului automobilistic Raliul Maramureșului. Etapa din nordul țării va conta ca prima etapă a sezonului 2022 dintr-un program total de 9 etape.
Raliul Maramureșului va avea coeficientul 1 și va totaliza 138,35 de km din care 3,80 de km vor fi parcurși de echipaje pe macadam, în cadrul unei probe noi. Ediția din acest an a Raliului Maramureșului vine cu multe surprize pentru concurenți, spectatori și toți cei implicați.

Ediția din acest an a Raliului Maramureșului va debuta oficial în data de 8 aprilie, cu Startul Festiv. Ulterior, echipajele vor parcurge cei 3,80 de km de Shakedown pe segmentul probei speciale “Copalnic“. Cu toate acestea, concursul propriu-zis va începe în 9 aprilie, raliul debutând la ora 10:13 cu una dintre cele două probe noi.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

O brutărie din Lunca de Jos a fost mistuită de flăcări

Pompieri militari şi civili acţionează, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la o brutărie din localitatea Lunca de Jos, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro