fbpx
16.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALInvestiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor fi prioritizate printr-un...

Investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor fi prioritizate printr-un master plan realizat de Consiliul Judeţean Sălaj

Publicat în

spot_img
spot_img

Investiţiile de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău vor fi prioritizate printr-un master plan ce va fi realizat de Consiliul Judeţean Sălaj.

Consiliul Judeţean Sălaj precizează că preşedintele Dinu Iancu-Sălăjanu a semnat recent contractul privind elaborarea unui master planul pentru prioritizarea investiţiilor la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

„De-a lungul timpului, Consiliul Judeţean Sălaj a derulat mai multe investiţii care au avut ca obiect reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea clădirilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Continuăm acest proces de dezvoltare în vederea diversificării serviciilor oferite populaţiei şi asigurării unui act medical la cele mai înalte standarde, însă printr-o abordare unitară şi integrată a unităţii sanitare, astfel încât să planificăm investiţiile într-un mod optim şi să valorificăm inteligent spaţiul disponibil. Aici intervine rolul masterplanului, care va corela investiţiile deja realizate cu cele viitoare, va identifica problemele-cheie existente, va propune cele mai bune soluţii privind localizarea noilor obiective, precizând, de asemenea, posibilele surse de finanţare. Toate acestea, pentru a transforma ansamblul Spitalului Judeţean în clădiri moderne şi utile, aliniate normelor europene”, susţine preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.

Potrivit sursei citate, documentul va constitui o strategie pe termen lung, care va defini măsuri generice de implementare a intervenţiilor la cea mai mare unitate spitalicească din judeţ, precum şi soluţiile tehnice.

„Astfel, vor fi identificate problemele existente în cadrul SJU Zalău, cele mai bune şi mai puţin costisitoare opţiuni pentru rezolvarea acestora, precum şi investiţiile prioritare, respectiv sursele de finanţare. Demersul are ca scop valorificarea la maximum a instrumentelor financiare disponibile şi, mai cu seamă, a fondurilor europene alocate pentru perioada de programare 2021-2027”, se mai arată în comunicatul menţionat. AGERPRES

Articole recente

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Un pacient a căzut de la etajul trei al Spitalului Municipal Sibiu

Bărbatul era internat la Neurochirurgie

Mai multe articole de același fel

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism cere soluţii imediate în faţa blocajelor de la ieşirea din ţară

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România sesizează situaţia alarmantă de la frontierele, unde turiştii şi călătorii se confruntă cu cozi de ore în şir, blocându-se în drumul lor spre destinaţii de vacanţă dar şi la revenirea în ţară, considerând că este inacceptabil ca în România anului 2023 să se perpetueze astfel de probleme.

Premiu pentru Teatrul de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia, la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver” Galați

Teatrul de Păpuși „Prichindel” mai adaugă un premiu la palmares – Premiul pentru muzica din spectacolul „Ciobanul și Domnița”, care a fost compusă de Cári Tibor, obținut la ediția cu numărul 29 a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver” Galați.