Ovidiu Hațegan s-ar putea retrage din cauza problemelor de sănătate

Data:

Problemele de sănătate ale lui Ovidiu Hațegan nu l-au lăsat indiferent pe Dan Petrescu: “Așa tânăr, nu mă așteptam să se întâmple. Sper din tot sufletul să-și revină, îi doresc multă sănătate și să revină cât mai repede la ce-i place lui, adică să arbitreze. toți oamenii din sport ar trebui să fim alături de el acum.”

Vestea infarctului suferit de cel mai bun arbitru român a ajuns și în Israel.

Edi Iordănescu: “Ne-am am șocat. Am încercat să-ș și contactăm, dar nu a răspuns la telefon. Nu avem foarte multe informații.”

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.