fbpx
2.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSOCIALAgent de la Poliția locală Oradea, surprins făcând avansuri domnișoarelor pe care...

Agent de la Poliția locală Oradea, surprins făcând avansuri domnișoarelor pe care le amendează

Publicat în

spot_img
spot_img

Miercuri, 30 martie, într-o parcare publică din municipiul Oradea, a avut loc un incident supărător.

Făcându-și activitatea zilnică, un agent din subordinea Primăriei Oradea, a uitat care-i sunt atribuțiile de serviciu, considerând că poate îmbina utilul cu plăcutul, într-o acțiune sistematică de libidinosenie acută! Altfel spus, agentul care a pus amendă uneia din mașinile parcate neregulamentar, a fost surprins de șoferul care a parcat pe locul nepermis. Între ei s-a dezvoltat un dialog constructiv pentru agent, care a solicitat adresa de facebook, a șoferului, o tânără domnișoara.

Toate bune și aparent, aproape normale, dar motivul pentru care a solicitat acest contact a fost unul cu totul și cu totul absurd. Polițistul local voia să o avertizeze pe tânara atunci când mai trece prin zonă ca să-și mute mașina. Polițistul local a aplecat amenzi doar autoturismului studentei, nu și celorlalte mașini parcate neregulamentar.

Acum ne punem întrebarea: Oare acest agent chiar încerca să fie doar de treabă și să empatizeze cu domnișoara sau avea și alte gânduri?

Răspunsul îl avem dintr-o altă intenție de-a lui. Agentul binevoitor dorea să achite contravaloarea amenzii în cazul în care tot el era cel care a mai pus „surpriza” pentru studentă în una din zilele trecute. Ba și mai mult, după aproximativ o oră de la incident, polițistul i-a scris fetei că vrea să se revanșeze.

În goana după bani, primăria a reuşit să dea peste cap sistemul locurilor de parcare din Oradea cu care şoferii se obişnuiseră, fără măcar să-şi pună problema de a informa şi de a acomoda cetăţenii cu noutăţile, deşi aceştia vor fi arşi la buzunar.

Municipalitatea a introdus în funcțiune, în premieră pentru Oradea, parcările de foarte scurtă durată, numite pretenţios din „zona 0”. Aici staţionarea este permisă numai pentru o oră şi se taxează cu 8 lei sau, pentru cei care plătesc prin SMS de pe telefonul mobil, cu echivalentul a 1,90 euro pe oră. Lucru privit cu destul scepticism de orădeni. Doar că acest aspect nu se compară cu scepticismul privind locurile de parcare. Mai ales în cartiere, situația este incredibil de complicată. Teoretic, zona 2, cea destinată cartierelor are un număr de 4.466 de locuri de parcare, în timp ce necesarul este cel puțin dublu. Așadar, dacă ești domnișoară, pe lângă faptul că nu ai unde să parchez în Oradea, mai primești și avansuri de la toți analfabeții de la locală.

Redacția Știrile Transilvaniei a încercat să ia legătura cu reprezentanții Poliției Locale din Oradea pentru a semnala neplăcerea și pentru un punct de vedere.

„Ne dezicem de comportamentul colegului nostru care a acționat nepotrivit. La data aplicării amenzii, colegul în cauză făcea parte dintr-o patrulă mixtă alături de un reprezentant al Poliției Municipiului Oradea. Totuși este de apreciat că nu i-a anulat amenda, asta înseamnă că și-a făcut datoria. Nu este normal modul în care a acționat și va fi convocat la o discuție. ” – a precizat Samuel Milian, directorul executiv al Poliției Locale din Oradea.

Discutând cu domnul director, i-am menționat faptul că nu dorim să facem public numele agentului, dar cercetând subiectul, am aflat că domnul polițist local este acuzat de fapte mult mai grave.

Pe un grup de pe o rețea de socializare, s-a prezentat faptul că angajatul primăriei ar fi amenințat un șofer din Rogerius cu bătaia, în urma unei discute din trafic. Contactându-l pe șoferul amenințat acesta ne-a spus:

Nu e nici o minune! Cine nu-l stie pe individul ăsta? E un câcăcios și scandalagiu. De când e angajat în poliție, de prin 2019, e mare și tare. Înainte era un drogat! Scrieți acolo să știe toți. Să știe și șefii lui cu ce se ocupă în timpul liber! E un nesimțit care mereu își arogă merite pentru orice!”

Vom rămâne aproape de subiect, cercetându-l. Până atunci, trebuie să menționăm că acesta este un caz particular și materialul nu se adresează tuturor polițiștilor locali orădeni. De asemenea, domnul director a dat dovadă de profesionalism, transparență și deschidere în fața presei.

Articole recente

Deputatul FDGR, Ovidiu Ganţ, discuţii la Munchen despre continuarea proiectelor finanţate de către Bavaria în țara noastră

Ovidiu Ganț a precizat că proiectele vizează atât minoritatea germană, cât şi copiii şi tinerii cu nevoi speciale, respectiv bolnavii de diabet şi hemofilie.  

Tánczos Barna, după înscrierea lipiţanilor în patrimoniul UNESCO: Este pentru prima dată când o rasă de cai şi tradiţiile de creştere a acestui animal...

În România, Romsilva operează două herghelii de rasă lipiţană în judeţul Braşov, la Sâmbăta de Jos, şi în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud

Prelevare de organe la Arad | Un pacient aflat în moarte cerebrală salvează vieți în România și în Croaţia

Deoarece pe teritoriul naţional nu au existat pacienţi compatibili, inima arădeanului va salva  viaţa unui pacient din Croaţia. 

Corifeii Marii Uniri, uitați de organizatori de 1 Decembrie | Nicio floare depusă la busturile lor

Busturile unioniştilor şi ale altor personalităţi marcante care au avut legătură cu actul Unirii de la 1 Decembrie 1918 aflate în preajma Sălii Unirii din Alba Iulia au fost omise de organizatorii manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României şi a împlinirii a 104 ani de la Marea Unire, precum şi de asociaţiile patriotice, astfel încât nicio floare nu a fost depusă la soclul acestora.

Mai multe articole de același fel

Primirea solilor din cetățile de scaun în Cetatea Marii „Uniri” de la Alba Iulia

Pe esplanada din fața Sălii Unirii din Alba Iulia, a avut loc joi dimineață, ceremonia de primire a solilor provinciilor istorice, în Cetatea „Mari Uniri” , cu mesajele lor către țară.