Autorul incendiului de vegetație de la Colțești, identificat

Data:

Polițiștii din Aiud, au reușit să identifice autorul unui incendiu de vegetație, care a avut loc săptămâna trecută în localitatea Colțești, în urma căruia 47 de hectare de teren au fost mistuite de flăcări.

În urma cercetărilor oamenilor legii, o femeie din municipiu, s-a ales cu dosar penal de distrugere din culpă.

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au identificat o femeie, din Aiud, ca persoană bănuită de distrugere din culpă. În timp ce curăța un teren de resturi vegetale, în localitatea Colțești, din neglijență, ar fi provocat un incendiu, care, scăpat de sub control, a cuprins vegetația uscată de la marginea unei păduri și de pe o pășune, afectând o suprafață de 47 de hectare.

La data de 29 martie 2022, poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au identificat o femeie, de 40 de ani, din Aiud, ca persoană bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere din culpă.

La data de 25 martie 2022, în jurul orelor 10.30, în timp ce curăța un teren de resturi vegetale, în extravilanul localității Colțești, din neglijență, ar fi provocat un incendiu, iar focul s-a extins pe o suprafață de aproximativ 32 de hectare de vegetație, la marginea unei păduri, afectând un fond forestier aflat în administrarea unui ocol silvic precum și aproximativ 15 hectare de pășune, aflată în administrarea unei societăți comerciale. Cercetările sunt continuate.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

CFR Cluj, campioana României!

CFR Cluj - Universitatea Craiova 2-1, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Elevii lui Dan Petrescu au devenit matematic campioni, înainte de ultima rundă, când o întâlnesc la Buzău pe FCSB.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.