O fetiţă de patru ani a fost acroşată de un autoturism, în municipiul Sibiu

Data:

O fetiţă de patru ani a fost transportată la Spitalul de Pediatrie, cu un traumatism cranio-facial, după ce a fost acroşată de un autoturism, în municipiul Sibiu, a anunţat Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

“Poliţiştii Biroului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs pe Aleea Haiducului din municipiul Sibiu. Din primele constatări rezultă că o fetiţă în vârstă de 4 ani a coborât dintr-un autoturism pe partea carosabilă şi a fost acroşată de un autoturism condus de către o tânără în vârstă de 23 de ani, din judeţul Vâlcea. Minora a fost transportată la spital conştientă. Poliţiştii rutieri desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii acestui accident”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu.

Poliţiştii atrag atenţia părinţilor care îşi transportă copiii la unităţile de învăţământ, cu maşina, că trebuie să fie atenţi când aceştia coboară pe partea carosabilă.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.