Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Bistrița și în Târgu Jiu

Data:

Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Bistrița și în Târgu Jiu. Astfel, compania estoniană este acum prezentă cu serviciile sale în peste 25 de orașe din România.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: „După lansările efectuate cu succes în Piatra Neamț și în orașele de pe Valea Prahovei în ianuarie, continuăm să extindem prezența platformei noastre peste tot unde există un număr mare de potențiali clienți și șoferi parteneri. În Bistrița și Târgu Jiu, am descoperit că publicul cunoaște deja serviciile noastre și este interesat să le folosească, așa că ne bucurăm că putem să le punem la dispoziție un prim serviciu din portofoliu, cel de transport la cerere.”

Pentru a se putea bucura de serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Bistrița și Târgu Jiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.