fbpx
9.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂBookfest își deschide porțile la Timișoara

Bookfest își deschide porțile la Timișoara

Publicat în

spot_img
spot_img

La Timișoara începe joi 31 martie, a IX-a ediție a salonului de carte Bookfest. Timp de patru zile vor fi organizate 50 de evenimente culturale, iar peste 40 de autori vor fi prezenți în acest an pentru a-și prezenta volumele. Pe lângă lansările de carte și sesiunile de autografe, vizitatorii de la Bookfest Timișoara vor avea ocazia să asiste și la un concert de jazz al formației Blazzaj.

Organizatorii transmit celor interesați că editurile au anunțat reduceri de până 60% la prețurile de pe copertă, în vreme ce volumele pentru copii vor putea fi achiziționate la tarife speciale.

”După doi ani de pandemie, recunosc că de abia am așteptat să putem merge din nou la evenimente de anvergură la Timișoara. Iar cititul e mereu un leac în vremuri ieșite din comun.”, a declarat primarul Dominic Fritz cu ocazia deschiderii evenimentului.

A IX-a ediție a festivalului de carte Bookfest se va desfășura în perioada 31 martie – 3 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Intrarea va fi liberă.

Programul complet poate fi citit pe pagina oficială a evenimentului.

Foto: Facebook Dominic Fritz

Răzvan Idvorean

Articole recente

Peste 1.000 tineri români au șansa să călătorească gratuit în Europa prin programul DiscoverEU

Pentru a beneficia de permisele de călătorie, tinerii eligibili trebuie să se înscrie  accesând Portalul European pentru Tineret. 

Cod galben de vreme rea în aproape jumătate din țară

În aproape jumătate din țară vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată.

Amenda aplicată pentru inscripţia de pe statuia Kölcsey din Carei a fost anulată în primă instanţă

Primăria Carei a fost amendată de Direcţia Judeţeană pentru Cultură Satu Mare, la sfârşitul lunii aprilie a anului trecut, la două săptămâni după dezvelirea statuii poetului care a scris versurile imnului maghiar, pe motiv că pe monument se aflau numai inscripţii în limba maghiară

Cătălin Munteanu, organizatorul festivalului „Talpa iadului” vorbește, la „Click pe viață”, despre numele inedit al unui eveniment de cultură

Cătălin Munteanu, organizatorul festivalului „Talpa iadului” vorbește, la „Click pe viață”, despre numele inedit al unui eveniment de cultură

Mai multe articole de același fel