Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș te invită să participi la a IV-a ediție a concursului literar „Călimara cu cerneală”

Data:

Dacă ai talent la scris, atunci acest mesaj este pentru tine. Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș te invită să participi la a IV-a ediție a concursului literar „Călimara cu cerneală”. Invitația este o provocare literară pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani.

Tema concursului este UNIVERSUL și are 2 secțiuni, poezie și proză. Înscrierea este gratuită.

Lucrările se acceptă de la fiecare participant, maxim 3 lucrări pentru fiecare secțiune, scrise cu font Times New Roman de 12, spațiere 1,5 și margini de 2 cm. Formatul paginii A4 (editabil – document word), maxim 5 pagini, în total, pentru secțiunea poezie, maxim 9 pagini, în total, pentru secțiunea proză. Lucrările fără diacritice nu vor fi publicate.

Lucrările vor fi trimise pe adresa de e-mail: ccstargumures@gmail.com, până la data de 31 mai 2022. Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 2 iunie – 24 iunie, iar publicarea lor pe site-ul ccsmures.ro pe 27 iunie. Juriul va acorda premiul I pentru fiecare secțiune. Talentul de a scrie poezie este miracol mare și nu este la îndemâna oricui. Oamenii talentați sunt oameni care viețuiesc în energia pasiunii lor atât de mult, încât abilitățile de bază și creativitatea se lipesc de ei. Iar cei mai buni dintre cei buni care se vor întrece în concurs, vor fi răsplătiți cu premii în cărți, agende, trofee. Toți tinerii înscriși vor primi diplome de participare. Publicațiile interesate vor putea să acorde și ele premii. După mai multe ediții ale concursului, cele mai bune lucrări vor fi publicate.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Fondurile strânse la Tombola Festivalului “Maris Fest” vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor

Fondurile strânse la Tombola Festivalului "Maris Fest" care va avea loc la Târgu Mureş, în perioada 19-21 august, vor fi donate pentru construirea primului Centru de recuperare medicală a militarilor din România, de la Mănăstirea Dealu de lângă Târgovişte, patronat de Asociaţia Militarilor Veterani şi Veteranilor cu Dizabilităţi "Sf. Mare Mucenic Dimitrie - Izvorâtorul de Mir".