Consiliul Județean se va ocupa de repararea pistei pentru bicicliști ce leagă Timișoara de Serbia

Data:

Pista de biciclete ce leagă Timișoara de Serbia va fi întreținută de Consiliul Județean.

Consilierii au aprobat joi un acord de parteneriat cu Administrația Bazinală de Apă Banat prin intermediul căruia CJ Timiș va putea interveni asupra pistei. În cadrul acordului a fost inclusă și Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului, susținută de Consiliul Județean.

Astfel, instituției conduse de Alin Nica îi revin sarcinile de a repara covorul asfaltic ( fără intervenții asupra digului ), de a tăia vegetația, de a întreține curățenia, dar și barierele și locurile de popas.

Acordul urmează să fie parafat de parteneri în zilele următoare.

Vă reamintim, de-a lungul timpului mai mulți bicicliști s-au plâns de starea deplorabilă a covorului asfaltic și de faptul că de multe ori au văzut autoturisme și motociclete care circulau pe pista construită pentru cicloturism.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Miroslav Ilić concertează în week-end la Buziaș

Festivalul „Zilele veveriţelor” revine la Buziaș, cu muzică bună și cu mult aşteptatul concursul gastronomic „Cele mai bune sarmale din Banat”.

Rectorul UPT: Dacă vrem să îl angajăm pe Bill Gates, nu putem pentru că nu ne permite legislația

Universitățile din România se confruntă cu cel mai scăzut grad de ocupare a posturilor de cadre didactice titulare. La Universitatea Politehnica Timișoara vorbim despre o scădere de zece procente în ultimii ani pentru că din sistem au ieșit foarte mulți profesori

Muzeul Național de Artă Timișoara a participat la prima întâlnire a mediatorilor Micro-Folie la nivel european de la Bruxelles

Reprezentanții echipei MNArT au participat săptămâna trecută la evenimentul „Recontre du reseau Micro-Folie” organizat de „La Villete” la Bruxelles, în parteneriat cu centrul multicultural „La Maison des Cultures et de la Cohésion Sociale de Molenbeek”

Sfidare sau neștiință? Festival LGBTQ la Timișoara în paralel cu o sărbătoare creștină

Este cât se poate de adevărat faptul că Timișoara este un oraș multicultural și multietnic, dar în același timp și o urbe ai cărei locuitori știu să facă diferența între toleranță și promovare.