Dumitru Coarnă va fi exclus din PSD, după ce s-a dus cu Diana Șoșoacă la ambasadorul Rusiei la București

Data:

Deputatul PSD Dumitru Coarnă va fi exclus din PSD, a declarat Marcel Ciolacu după vizita pe care deputatul, fost sindicalist al polițiștilor, a făcut-o la Ambasada Rusiei la București, împreună cu senatoarea Diana Șoșoacă și deputaţii Mihai Lasca şi Francisc Tobă, foști parlamentari AUR.
Diana Șoșoacă a postat pe Facebook că miercuri, împreună cu deputații Dumitru Coarnă, Mihai Lasca și Francisc Tobă, a avut o întâlnire cu ambasadorul Federaţiei Ruse, Valery Kuzmin, pe tema Memoriului privind Neutralitatea României, Pacea de la Bucureşti.

Dumitru Coarnă a precizat că memoriul a fost înaintat către alte șapte ambasade, nu doar către cea a Rusiei, a fost întocmit de Diana Șoșoacă, iar cei trei deputați „doar și-au dat OK-ul”.

„Ce vreau să le spun rușilor, le spun tuturor. Ca să analizăm trebuie să vorbești cu ambele părți. Noi milităm pentru pace. Noi am mers pe logica oficialilor NATO. Noi nu mai avem drept la inițiativă parlamentară? Nu e nimic împotrivă.

Era o idee să se negocieze pacea la București, puteam pune la dispoziție Casa Poporului„, a declarat Dumitru Coarnă într-o emisiune la B1 TV.

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat însă că la prima şedinţă a conducerii partidului va propune excluderea din partid a lui Dumitru Coarnă.

„PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană şi NATO şi care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federaţia Rusă. Acţiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democraţie, libertate şi drepturile fundamentale”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

Atenţionare de călătorie emisă de MAE

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Regatul Suediei că autorităţile locale au anunţat reintroducerea perioadei de efectuare a controalelor la frontiera internă de stat până la 11 noiembrie 2022.