O mașină cu gunoi din Turda, surprinsă când arunca gunoaiele în Săndulești

Data:

Un cetățean a sesizat faptul că o mașină de gunoi, care ar aparține societății Prival, a aruncat gunoiul pe raza localității Săndulești, la o groapă ilegală de gunoi și se întreabă dacă administrația locală a comunei și-a dat acceptul în acest sens.

”Oare aceasta groapa ilegală de gunoi are acceptul administratiei locale??? De unde pana unde Privalul aduce gunoiul de pe Turda la noi in sat?”, s-a întrebat cetățeanul care a reușit să fotografieze acțiunea ilegală a camionului.

În postarea de pe Facebook, unii au susținut că, de fapt, nu ar fi vorba de Prival, fiind un camion care ar aparține de Domeniul Public Turda SA. Alții spun că Prival are în continuare servicii prestate pe raza municipiului Turda, pentru întreținerea spațiilor verzi.

Nu este exclus ca gunoiul să provină de la containerele publice ale Municipiului Turda, amplasate în diverse locuri din localitate, unde se colectează diferite tipuri de deșeuri, având în vedere că nu se mai pot arunca în zona Poiana, după ce Garda de Mediu a interzis acest lucru.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.