Accident spectaculos în Cristian. 4 persoane au ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu

Data:

Trei bărbaţi şi o femeie au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, conştienţi şi policontuzionaţi, în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN1, în afara localităţii Cristian, unde traficul rutier a fost deblocat, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

“Din primele cercetări efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Răşinari, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns de pe un drum secundar in drumul naţional şi a intrat in coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, de către un bărbat in vârsta de 31 de ani, din Sibiel. In urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto şi a doi pasageri, un bărbat in vârstă de 38 de ani, din Răşinari, aflat in primul auto, respectiv o tânără in vârstă de 22 de ani, din al doilea auto”, a anunţat Poliţia.

Potrivit sursei citate, traficul se desfăşoară alternativ.

ORA 17.40 Sibiu: Trafic blocat pe DN1, în afara localităţii Cristian, în urma unui accident cu 4 persoane implicate

Traficul rutier este blocat pe DN 1, în afara localităţii Cristian, în urma coliziunii dintre două autovehicule, în accident fiind patru persoane implicate, dintre care două rămase încarcerate, potrivit unei informări transmis de reprezentanţii Poliţiei Sibiu.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu organizează online, “Târgul ofertelor educaţionale”

Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ) Sibiu împreună cu câteva companii din judeţ organizează marţi şi miercuri, online, "Târgul ofertelor educaţionale", pe site-ul www.scoaladualasibiu.ro, unde elevii pot afla informaţii despre liceele şi colegiile unde pot învăţa meserii.

A început Caravana ULBS. Liceenii au ocazia să fie studenți pentru o zi

Timp de trei zile, în Piața Mare din Sibiu, se desfășoară un eveniment special destinat elevilor de liceu, dar și viitorilor studenți de master. Caravana ULBS, organizată de Asociația Studenților în Psihologie Sibiu, în colaborare cu Universitatea Lucian Blaga, își propune să ofere tinerilor informații cu privire la posibilitățile de studiu pe care le oferă universitatea, prin intermediul standurilor universitare, amplasate începând de astăzi, 10 mai și până vineri, 13 mai, în centrul Sibiului.