Gradul de ocupare în centrele de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 79,8%

Data:

Gradul de ocupare în centrele de cazare ale Inspectoratului General pentru Imigrări este de 79,8%, a informat, vineri, Ministerul Afacerilor Interne.

“În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, menţionăm că, în ultimele 24 de ore, în ţara noastră au intrat 17.981 de mijloace de transport şi 59.973 de persoane, dintre care 8.277 de cetăţeni ucraineni”, se precizează într-un comunicat al MAI transmis, vineri, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore, niciun cetăţean ucrainean nu a depus solicitare pentru azil în România. De la începerea conflictului din ţara vecină, 4.328 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în ţara noastră.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

128 de case tradiționale, reabilitate cu 9 milioane de euro, bani de la PNRR

128 de case tradiționale din toată România urmează să fie reabilitate prin PNRR, valoarea proiectului fiind estimată la 9 milioane de euro. Pentru marcarea, semnalizarea și marketizarea obiectivelor incluse în cadrul rutei a mai fost prevăzută o sumă adițională de 600.000 euro

Reprezentanți ai autorităților publice și ai furnizorilor privați de soluții pentru administrația publică sunt așteptați la conferința Smart Communities

Evenimentul face parte din seria Dezbaterilor Smart City (14 ediții organizate până acum), inițiate și moderate de Marius Bostan antreprenor, expert în dezvoltare locală, fost Ministru al Comunicațiilor și Societății Informaționale.

Ministrul Eduard Novak, moment stânjenitor la TV. Ce a făcut când a fost rugat să spună versurile imnului național

Invitat la emisiunea „Selectiv” de la postul B1 TV, pentru a comenta scandalul iscat la naționala de hochei pe gheață, Eduard Novak, ministrul sportului, a refuzat să recite versurile imnului României, „Deșteaptă-te, române”.