Primul magazin online din România care lansează tablouri NFT

Data:

Tehnologia avansează într-un ritm alert, iar NFT-urile sunt într-o tendință ascendentă în spațiul blockchain. Multe companii de comerț electronic au în-ceput să le încorporeze în strategiile lor de business, chiar dacă acest lucru presupune costuri destul de ridicate, trendul fiind unul promițător, la început de drum.

NFT-urile sunt jetoane nefungibile (Non Fungible Tokens) care nu pot fi înlocuite sau replicate și care certifică și garantează dreptul de proprietate și autenticitate asupra artei sau altor bunuri digitale. NFT-urile sunt strict digitale și reprezintă unități de date salvate în BlockChain într-un mod unic, particularitate care stă la baza tranzacțiilor cu criptomonede (Bitcoin / Ethereum / Litecoin, etc).

De exemplu, NFT-urile pot reprezenta arta digitală (imagini, fișiere audio, fișiere video, Gif-uri, texte, obiecte din jocuri video, etc) sau articole din lumea reală (bilete la evenimente, acte, documente, facturi, semnături, etc). Când un utilizator cumpară un NFT nu este doar proprietarul licenței de utilizare, ci devine proprietarul produsului real. Îl poate păstra atât timp cât dorește sau să îl vândă altcuiva.

În acest context, magazinul online Magline.ro lansează în Romania tablourile digitale pentru NFT-uri, cu ecran de 21.5 inch și cu sisteme de operare care au preinstalată aplicația de afișaj NFT.            

Dispozitivul se poate conecta la internet prin WIFI (având și o extra antenă pentru captarea semnalului), pe banda de 2.4 GHz cât și 5GHz, dar poate fi conectat și prin cablu LAN pentru a beneficia de conexiuni rapide și fără întreruperi. În plus, rama poate fi folosită ca și tablou publicitar sau ramă foto digitală, permițând rularea de materiale foto, audio sau video cu ajutorul memoriilor externe MicroSD, usb Drive, etc.  

“Tablourile noastre pentru NFT-uri cu dimensiuni lăudabil de mari îți oferă avantajul de a avea artă NFT direct la tine acasă. Colecțiile de NFT-uri lansate de celebrități sunt peste tot acum, iar studiourile video încep să lanseze NFT-uri, unul dintre ultimele exemple fiind chiar The Matrix Ressurection NFT. Ne așteptăm la un număr mare de comenzi ale produsului nostru, având în vedere trend-ul ascendent în care numeroși artiști și vedete își comercializează operele de artă prin intermediul NFT-urilor. De asemenea, din ce în ce mai mulți colecționari aleg achiziția operelor de artă digitală prin platforme specializate de comercializare a NFT-urilor.” , declară Kraus Fabian, CEO al magazinului online www.magline.ro

Volumul de tranzacționare al NFT-urilor este într-o continuă creștere. Dacă vânzările de NFT-uri în 2019 au fost de 62.9 milioane de dolari iar în 2020 de 258.8 milioane de dolari, în anul 2021 vânzările au explodat, conform influencermarketinghub.com. Numai în luna august 2021 vânzările au fost de peste 3 miliarde de dolari, în creștere cu 800 % față de luna anterioară.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Meteorologii anunță cod roșu pentru județul Arad

În această zi și până mâine dimineață specialiștii meteo anunță cod portocaliu și roșu de ploi, vânt și grindină la Arad, în intervalul 25.05.2022 ora 12:00 – 26.05.2022 ora 10:00.

Un băiat de 12 ani a fost lovit de mașină, fiind transportat la Spitalul de Pediatrie din Sibiu

Un băiat de 12 ani a fost transportat la Spitalul Clinic de Pediatrie, cu un traumatism la cap, după ce a fost lovit de o maşină pe o stradă din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Termocentrala Mintia, scoasă la vânzare

Printre condițiile impuse de către Ministerul Energiei companiei care va achiziționa termocentrala se află și obligativitatea realizării unei noi capacități energetice de 800 Mwh în bandă pe gaz metan și energie regenerabilă până la finele anului 2026.