fbpx
22.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident cu trei bărci în care erau 22 de persoane a avut...

Accident cu trei bărci în care erau 22 de persoane a avut loc pe râul Jiu, în timpul unui concurs de rafting

Publicat în

spot_img
spot_img

O barcă cu opt persoane s-a răsturnat în timpul unui concurs de rafting, iar la faţa locului intervine SMURD, SAJ, Detaşamentul Petroşani, Salvamont şi echipajul de scafandrii al ISU HD şi ISU GJ. La acest moment, unul dintre ocupanţi a fost declarat decedat, un barbat 35 de ani, o altă persoană, o femeie 33 de ani a fost transportată la spital în stare hipotermică şi alte 20 sunt în evaluare medicală, a anunţat ISU Gorj.

Pompierii salvatori gorjeni au fost solicitați să intervina după ce 3 bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat.

De la nivelul județului Gorj, la fața locului au fost alocate de urgență o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și două ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipejelor locale au fost dislocate o barcă de salvare, o ambulanță SMURD și o autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Hunedoara.

La acest moment, unul dintre ocupanți a fost declarat decedat (barbat 35 de ani), o altă persoană
(femeie 33 de ani) a fost transportată la spital în stare hipotermică și alte 20 sunt în evaluare medicală.

„În accident au fost implicate trei bărci în care se aflau 21 de persoane. Una dintre bărci s-a răsturnat din cauza curenţilor foarte puternici. O persoană a fost găsită în stop cardio-respirator, fiind resuscitată de către echipajele SMURD şi SAJ. O altă victimă a fost transportată de către echipajul SAJ la spitalul din Petroşani, aflandu-se in stare de  hipotermie, iar restul de 19 persoane sunt evaluate medical. Incidentul s-a petrecut la aproximativ 13 km de Petroşani”, arată ISU Hunedoara, sâmbătă, într-un comunicat de presă.

Articole recente

Leorinţ a găzduit a şaptea ediţie a concursului naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi

Aacesta este singurul concurs naţional de călărie terapeutică pentru copiii cu dizabilităţi.

Tánczos Barna: Ar fi o mare onoare dacă Maiestatea Sa Regele Charles al III-lea ar sprijini Via Transilvanica 

Acesta a precizat că a avut ocazia, ca ambasador al Viei Transilvanica, să aducă în atenţia Maiestăţii Sale cel mai mare proiect naţional ce are ca scop promovarea diversităţii culturale, etnice, istorice şi naturale a Transilvaniei, Bucovinei, Olteniei şi Banatului montan.

Tradiţii şi obiceiuri de Rusalii, una dintre cele mai vechi sărbători creştine

În Ardeal există obiceiul cunoscut ca “udatul nevestelor”, când femeile sunt stropite cu apă pentru a fi sănătoase şi frumoase tot restul anului.

Pünkösd után

Minden megváltozik az elsô Pünkösd után. Különleges lehetôségek birtokosaivá válnak, akik a Szentlélek kiáradása alá kerülnek. Sajnos, az Egyház népe nem mindig él az alkalommal.

Mai multe articole de același fel