Un pompier din Alba, a devenit campion național la judo

Data:

Avram Mihai, din cadrul Detașamentului de Pompieri al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Alba, a devenit campion național la judo.

Pompierul a ocupat locul 1 la categoria de 100 kilograme, +35 ani, la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

La aceeași competiție, acesta a ocupat Locul I la individual şi locul III cu echipa IGSU – Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, România.

Avram Mihai, a câștigat în anul 2019 titlul de Cel Mai Puternic Pompier, iar până la momentul de față mai are în palmares medalii de aur, argint şi bronz câștigate la Campionatul Național de Judo.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 18 mai 2022, în funcție de condițiile meteorologice, se execută lucrări de reparații pe autostrada A1 Sibiu-Deva și pe DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu – Valea Oltului.

Reacția lui Ion Țiriac după ce hocheiștii români au cântat imnul Ținutului Secuiesc

”Care scandal din hochei? Eu ştiu că o ţară are un imn al ei şi atunci când nu mi s-a cântat imnul ţării mele eu am ieşit afară. Şi nu era la Băicoi, era în Statele Unite, cu televiziunile mondiale. Şi a doua zi au fost obligaţi să îmi cânte imnul ţării mele”, a spus Ţiriac

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.