A vrut să îi păcălească pe polițiști, dar s-a ales cu dosar penal

Data:

Un bărbat din județul Mureș, a încercat să păcălească polițiștii din Câmpeni, prezentându-le la control, un permis de conducere fals.

Pentru fapta sa, bărbatul se va alege cu dosar penal.

La data de 1 aprilie 2022, în jurul orei 12,30, polițiștii din Câmpeni, în timp ce acționau pe strada Victoriei din oraș, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, din municipiul Reghin, județul Mureș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar permisul de conducere pe care l-a prezentat polițiștilor nu prezenta elemente de siguranță, existând suspiciunea că este fals.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

SCANDAL LA EUROVISION: Votul României a fost modificat, punctajul maxim pentru Moldova fiind atribuit Ucrainei

"Am fost surprinși să constatăm că rezultatul votului juriului României nu a fost preluat în calculul clasamentului final, organizatorii atribuind un alt set de punctaje concurenților din finală, în numele juriului țării noastre. Precizăm că juriul din România a decis să acorde punctaj maxim reprezentanților Moldovei" - transmite TVR, într-un comunicat.

Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în programul Noaptea Muzeelor de la Alba Iulia

Mii de persoane au vizitat în Noaptea Muzeelor, la Alba Iulia, Sala Unirii şi clădirea Babilon, Principia şi Biblioteca Batthyaneum, inclusă în premieră în cadrul acestui eveniment organizat în Alba din 2010.

24 de lucrări ale artistului Aurel Sârbu, vernisate în grădina Muzeului Municipal „Ioan Raica” din Sebeș

Expoziția reunește lucrări reprezentative pentru activitatea de peste 30 de ani a pictorului, a căror tematică a fost inspirată de poezia și filosofia lui Lucian Blaga, precum și de lumea satului românesc.