Elevii din Bistrița-Năsăud, invitați la Cinema Dacia, ca să se bucure de o aventură în Delta Dunării

Data:

Elevii din Bistrița-Năsăud sunt invitați de luni până vineri la Cinema Dacia, pentru a se bucura de o aventură extraordinară, în Delta Dunării!


Vino și tu împreună cu clasa ta, ca să te bucuri de o aventură pe care nu o vei uita, într-un loc cu totul special – Delta Dunării! Este vorba despre un film de aventuri pentru copii, intitulat „Străjerii Deltei”.

Acțiunea se petrece în Delta Dunării – un spațiu care a intrat în patrimoniul mondial al UNESCO în 1991. Este rezervație a biosferei la nivel național în România.

Delta este și parc național în taxonomia internațională a IUCN, fiind un loc deosebit de frumos, de o importanță inestimabilă pentru țara noastră!

Cei de la Cinema Dacia oferă prețuri speciale grupurilor de elevi care vin să vizioneze „Străjerii Deltei”. Prețul este doar 8 lei pentru grupurile organizate în fiecare zi de luni până vineri între orele 9.00 și 15.00.

Rezervări se pot face pe adresa de e-mail contact@centrulculturaldacia.ro
Mai mulţi copii îşi petrec vacanţa de vară într-o tabără din Delta Dunării. Aici învaţă cum să supravieţuiască în sălbăticie. Într-o zi, în timp ce curăţă apele Deltei de sticle de plastic, dau peste doi braconieri care pescuiesc ilegal folosind un dispozitiv electric.

Distribuie știrea:

Stiri recente

Alte articole asemănătoare
Related

Un tânăr de 17 ani a încercat să se sinucidă cu arma de vânătoare a tatălui său

Din primele informații, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 17 ani, din Rodna, în timp ce se afla la domiciliu, ar fi încercat să se sinucidă folosind arma de vanatoare deținută legal la locuință de către tatăl său.

„Pictură pentru pace” – un proiect al cercului de pictură al Palatului Copiilor, inspirat de războiul din Ucraina

Peste 60 de copii de la cercul de pictură al Palatului Copiilor din Bistriţa au realizat o expoziţie inspirată de războiul din Ucraina, având ca temă centrală pacea, iar lucrările au fost expuse la o galerie de artă din centrul istoric al municipiului.

Accident deosebit de grav în Reteag, județul Bistrița-Năsăud

Un tânăr de 23 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o fată de 19 ani a fost rănită grav, duminică dimineaţa, într-un accident produs pe DN 17, în localitatea Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).